2u1 Baza Full Color Base Lady 7,2 ml

1,350.00RSD

Nema na zalihama

2u1 Baza Full Color Base Lady je super čvrst i plastični materijal koji je pogodan za sve tipove noktiju. Poseduje samonivelišuću strukturu, što značajno štedi vreme u radu. Zahteva prozirnu podlogu. Baza se lako nanosi i odlično prijanja za nokatnu ploču. Odlično ojačava nokte i čuva njihovu plastičnost. Ne puca i ne krza se ako se pravilno nanese uz uzimanje u obzir polazne nokatne ploče. Idealana je kao kamuflažna boja. U liniji nijansi prikazane su prirodne nijanse koje odgovaraju svakom tonu kože.

*gusta konzistencija

Uporedi
Šifra proizvoda: 9850 Kategorije: , Oznake: ,

Zemlja porekla: Poljska

2u1 Baza Full Color Base Lady 7,2 ml sa gustom formulom primenjuje se za restauraciju oštećenih noktiju, izravnavanje nokatne ploče i formiranje premaza.

Tehnika rada:
Tehnologija rada za normalne nokte:

1. 2u1 Baza Full Color Base Lady 7,2 ml nanosi se u 1 ili 2 sloja: 1. sloj je tanak, ravnomeran, ako je nokatna ploča izuzetno tanka, sloj je malo deblji. 2. sloj je sa nivelisanjem nokatne ploče.
2. Polimerizacija materijala moguća je u 2 vrste lampi: Led – 60 sekundi, a UV – 120 sekundi.
3. Kod osetljivih noktiju, da bi se izbeglo jako zagrevanje materijala prilikom nanošenja sa nivelisanjem, snagu lampe treba smanjiti na 24 vata – 90 sekundi.

Tehnologiju rada kod slabih, mekih noktiju takođe je moguće primeniti kod velike dužine:

1. 2 u 1 baza nanosi se u dva sloja sa ojačanjem na prednjoj strani: 1. sloj je tanak, ravnomeran, ako je nokatna ploča izuzetno tanka, sloj je malo deblji. Nanosi se tanak rub na prednju stranu. 2. sloj je sa nivelisanjem nokatne ploče.
Polimerizacija materijala moguća je u 2 vrste lampi, kod Led  je 60, a kod UV 120 sekundi.
Oblast primene: koristi se za kreiranje idealnog frenča ili manikira u stilu „nude“.

Način primene:

1. Uradite manikir, potisnite kutikulu, obradite nokatnu ploču mekom bafer turpijom.
2. Odmastite nokatnu ploču pomoću specijalnog sredstva NailCleaner.
3. Po potrebi nanesite beskiselinski prajmer na celu nokatnu ploču ili slobodni kraj nokta.
4. Nanesite coverbazu, 1. sloj je tanak, ravnomeran, ako je nokatna ploča izuzetno tanka, sloj je malo deblji. (Polimerizacija u LED lampi je 60, a u UV lampi 120 sekundi)

5. Nanesite 2. sloj 2 u 1 baze sa nivelisanjem nokatne ploče. (Polimerizacija u LED lampi je 60, a u UV lampi 120 sekundi)
6. Ako frenč crtate gel-farbom bez lepljivog sloja, neophodno je odmastiti površinu i preći mekom stranom bafer turpije. Ako crtate gel-lakom onda ne morate ništa da radite, možete odmah da pristupite iscrtavanju frenča.
7. Nanesite završni top premaz. (Polimerizacija u Led lampi je 60, a u UV lampi 120 sekundi)

Napomena:

Ako se materijal uklanja aparatnom tehnikom, bolje je da se nanosi providna podloga, da se nokat prilikom uklanjanja ne bi oštetio.A pošto je to premaz u boji, nije preporučljivo da se ostavlja, ako se dalje pokriva druga nijansa kamuflaže.
Ako koristite bazu za kućnu upotrebu, uklonite vaš premaz acetonom, jer podloga za providnu bazu nije potrebna, pošto aceton sve uklanja.

Budite prvi koji će oceniti “2u1 Baza Full Color Base Lady 7,2 ml”

Broj recenzija

Još uvek nema recenzija.

PROKOZMETIKA

2u1 Baza Full Color Base Lady 7,2 ml

1,350.00RSD