Gornji kalupi 20 kom.

1,416.00RSD

2 na zalihama

DIVNI, RAVNI I BLISTAVI NOKTI + MINIMUM POTROŠNIH MATERIJALA IVREMENA„Gornji kalupi“ su tehnologija koja podrazumeva korišćenje višekratnih plastičnihkalupa za modeliranje veštačkih noktiju.

Tehnologija omogućava kreiranje noktijuidealne geometrije, skraćuje vreme modeliranja i štedi potrošni materijal.Gornjikalupi praktično eliminišu turpijanje veštačkih noktiju što sprečava povređivanjekože oko noktiju i kutikule.

Tehnologija se preporučuje majstorima koji žele da unajkraćem roku nauče nadogradnju noktiju i da lako i brzo rade dizajne različitesloženosti. „Gornji kalupi“ funkcionišu kako kod nadogradnje noktiju gelom, tako ikod nadogradnje akril tehnikom.Gornji kalupi su proizvod od meke plastike koji oponaša prirodnu nokatnu ploču ipomaže u kreiranju veštačkih noktiju potrebne dužine i krivine. Za razliku odpapirnih kalupa postavljaju se na nokat, a ne ispod njega.Gornji kalupi imaju svoj red veličine koji je određen ciframa koje su utisnute naplastici. Što je veća cifra, to je manja njegova dimenzija. Rasprostranjena numeracijaveličina je od 0 do 9.Na krajevima plastičnih pripremaka su ručice koje olakšavaju odvajanje plastike bezoštećenja veštačkog nokta.

 

Uporedi
Šifra proizvoda: Gornji kalupi Kategorije: ,

PROKOZMETIKA

Gornji kalupi 20 kom.

1,416.00RSD

Dodaj u korpu