Vodič za instagram marketing majstora za manikira

3,000.00RSD

Na zalihama

Potreban vam je ovaj vodič:

Ukoliko ništa ne razumete na Instagramu.
Ukoliko vam Instagram ne donosi nove klijente.
Ukoliko želite da idete u korak sa vremenom.
Neka vaša usluga bude tokom cele godine, a ne sezonska.

Uporedi
Kategorija:

Instagram sada pruža ogromne mogućnosti majstorima manikirima, šminkerima i majstorima obrva, vi jednostavno morate maksimalno da ga iskoristite.
Instagram je besplatna platforma sa ogromnim brojem potencijalnih klijenata za majstora u oblasti nege i lepote , zašto trošiti novac na reklamu, ako možete stvoriti atraktivnu sliku i besplatno dobiti klijente!

U mom vodiču ću vam dati potpuna uputstva kako od svog instagrama napraviti stranicu za prodaju, kako natrljati nos svima i ostaviti konkurente iza sebe. Možda ste videli te iste ruske majstore i njihove profile, uvek ste želeli da imate takvu stranicu, ali jednostavno ne znate odakle da počnete?

Otkriću vam sve tajne od A do Š na 44 stranice i daću vam konkretna uputstva, bez nepotrebnih informacija. Sve što Vama ostaje da uradite je da napišete postove i dodate fotografije. Nakon što prođete moj vodič, klijent će odmah želeti da se prijavi za vašu uslugu, neće imati nepotrebnih pitanja, a ostace samo jedno, “kada imate slobodan termin”?

PROKOZMETIKA

Vodič instagram marketing majstora za manikira - Pro kozmetika

Vodič za instagram marketing majstora za manikira

3,000.00RSD

Dodaj u korpu