Za obavljanje kupovine koristite katalog u gornjem delu ekrana koji je radi ugodnosti podeljen na tematske odeljke i filtere. Ako vam je roba poznata, možete koristiti pretragu. Pretraga se vrši po delu naziva. Nakon što izaberete željenu robu kliknite na ikonu korpe pored nje. Potrebna količina se može izabrati prilikom naručivanja ili odmah na stranici sa robom, pre klika na ikonu korpe. Ukoliko Vam nije jasno kako da kupite robu, kontaktirajte nas preko telefona.

Načini plaćanja

– Plaćanje pouzećem,
– Pri naručivanju obavezno treba navesti prezime, ime, kompletnu adresu za dostavu, broj lokala ili stana i kontakt telefon. Porudžbinu sami možete da promenite u procesu naručivanja. Nakon naručivanja porudžbinu možete izmeniti preko telefona ili elektronske pošte.
– Ako nešto niste pronašli u prodavnici ili neke robe nema na stanju, možete nam napisati na mejl. Roba je možda na putu, tek je stigla u skladište ili postoji slična. Kontaktiraćemo vas i usaglasiti sve izmene i dopune vaše porudžbine.

Vraćanje robe

Za kompletan ili delimičan povraćaj novčanih sredstava na karticu treba da se obratite sa pismenim zahtevom na mejl. Novac će se automatski vratiti na vašu karticu u toku 2-3 dana. Tačan rok za povraćaj novčanih sredstava zavisi od vremena kada je izvršeno naručivanje i od banke koja je izdala karticu (maksimalni rok za povraćaj ne može da premaši 30 dana).

Molim da imate u vidu da se roba ne može vratiti nakon njenog korišćenja.

Neonail - Logo

PROKOZMETIKA