Rubber Base Manicure & Pedicure 7,2 ml

1,350.00RSD

Nema na zalihama

Predstavljamo vam kaučuk bazu NeoNail za kreiranje idealnog gel premaza. Razvijena je specijalno za veoma slabe, tanke i hiperhidrozne i problematične nokte na kojima se ne drži nijedan materijal (gel, akril, obične baze za gel lak).

fleksibilna osnova

Uporedi
Šifra proizvoda: 8445 Kategorije: ,

Gumena baza za Gel Lak Razvijena je specijalno za veoma slabe, tanke i hiperhidrozne i problematične nokte na kojima se ne drži nijedan materijal (gel, akril, obične baze za gel lak). Baza ima visoku adheziju. Kao i cela linija Neonail, ova baza je samoravnjajuća, pa znatno skraćuje vreme rada majstora. Pošto baza ima izbalansiranu konzistenciju, nema suvišne potrošnje materijala.

 

Tehnika rada:
1. Gumena baza za Gel Lak  nanosi se sa nivelisanjem nokatne ploče. Kod pedikira se nanosi tanak sloj.
2. Polimerizacija materijala je moguća u 2 vrste lampi: Led – 60 sekundi, a UV – 120 sekundi.
3. Kod osetljivih noktiju, da bi se izbeglo jako zagrevanje materijala prilikom nanošenja sa nivelisanjem, snagu lampe treba smanjiti na 24 vata – 90 sekundi.

Oblast primene: koristi se u radu sa tankim i krtim noktima, noktima sa primetnim neravninama, a takođe je pogodan za ostale tipove noktiju.

Način primene:
1. Nanesite kaucukbazu uz ravnanje nokatne ploče.
2. Polimerizacija u Led lampi je 60, a u UV lampi 120 sekundi.
3. Zatim se može pristupiti nanošenju premaza u boji.

Napomena: Da bi se otklonilo eventualno odslojavanje međufazna polimerizacija materijala je 10-30 sekundi (vreme polimerizacije je u zavisnosti od konzistencije). U radu koristite lančani metod (dok jedan nokat pokrivate, drugi se polimerizuje u lampi). Ukupna polimerizacija u Led lampi je 60 sekundi. Za dugačke nokte i nokte sa kvadratnim oblikom preporučujemo korišćenje krute ili polukrute baze.

Budite prvi koji će oceniti “Rubber Base Manicure & Pedicure 7,2 ml”

Broj recenzija

Još uvek nema recenzija.

PROKOZMETIKA

Rubber Base Manicure & Pedicure 7,2 ml

1,350.00RSD