Besplatna dostava za iznos iznad 12.000 RSD

Kaučuk baza NEONAIL 15ML

1,850.00RSD

21 na zalihama

Predstavljamo vam jedinstvenu kaučuk bazu NeoNail za kreiranje idealnog gel premaza. Razvijena je specijalno za veoma slabe, tanke i hiperhidrozne i problematične nokte na kojima se ne drži nijedan materijal (gel, akril, obične baze za gel lak).

fleksibilna osnova

Uporedi
Šifra proizvoda: 7449 Kategorije: , , ,

Zemlja porekla: Poljska

Kaučuk baza NEONAIL 15ML Razvijena je specijalno za veoma slabe, tanke i hiperhidrozne i problematične nokte na kojima se ne drži nijedan materijal (gel, akril, obične baze za gel lak). Baza ima visoku adheziju. Kao i cela linija Neonail, ova baza je samoravnjajuća, pa znatno skraćuje vreme rada majstora. Pošto baza ima izbalansiranu konzistenciju, nema suvišne potrošnje materijala.

Dovoljno gusta, elastična formula baze omogućava da se lako radi u tehnikama premaz „ispod kutikule“ i „idealni odsjaji“. Zahvaljujući svojoj strukturi omogućava da se lako maskiraju sve neravnine nokatne ploče i da se vizualno ispravi nokat koji raste nagore. Nokti dobijaju idealno ravnu površinu, što Vaš manikir čini još privlačnijim.

Sa bazom Neonail 7449 se može raditi tanko i super tanko nanošenje, ali i ravnanje i ojačavanje nokatne ploče. Baza je takođe podesna za popravke i restauraciju noktiju, kao i korišćenje u dizajnima. Baza obezbeđuje neverovatnu čvrstoću i otpornost na krzanje. Nema jako izražen miris, što obezbeđuje komfor u radu. Uklanja se kako brušnjem, tako i rastvaranjem. Dotična baza se takoće može koristiti kao podloga za bilo koji gel/poli gel sistem, zahvaljujući ovoj bazi vaša nadogradnja će se nositi veoma dugo i što je najvažnije, bez odslojavanja.

Gusta, elastična, samonivelišuća, gumena baza za gel-lak.
Kaučuk baza poseduje efekat ojačavanja – popunjava sve naprsline i neravnine na nokatnoj ploči. Preparat je čvrst i plastičan materijal koji se ne krza i ne odvaja ukoliko se pravilno koristi. Koristi se za rad sa tankim i krtim noktima, kao i noktima sa primetnim neravninama. Pogodan je za meke, kratke nokte i ostale tipove. Primenjuje se za ravnanje i kreiranje arhitekture nokatne ploče, zbog svoje gustine može se raditi sa noktima koji rastu nagore. Zahvaljujući svojim svojstvima takođe se može koristiti u pedikiru.

Tehnika rada:
1. Kaucukbaza nanosi se sa nivelisanjem nokatne ploče. Kod pedikira se nanosi tanak sloj.
2. Polimerizacija materijala je moguća u 2 vrste lampi: Led – 60 sekundi, a UV – 120 sekundi.
3. Kod osetljivih noktiju, da bi se izbeglo jako zagrevanje materijala prilikom nanošenja sa nivelisanjem, snagu lampe treba smanjiti na 24 vata – 90 sekundi.

Oblast primene: koristi se u radu sa tankim i krtim noktima, noktima sa primetnim neravninama, a takođe je pogodan za ostale tipove noktiju.

Način primene:
1. Nanesite kaucukbazu uz ravnanje nokatne ploče.
2. Polimerizacija u Led lampi je 60, a u UV lampi 120 sekundi.
3. Zatim se može pristupiti nanošenju premaza u boji.

Napomena: Da bi se otklonilo eventualno odslojavanje međufazna polimerizacija materijala je 10-30 sekundi (vreme polimerizacije je u zavisnosti od konzistencije). U radu koristite lančani metod (dok jedan nokat pokrivate, drugi se polimerizuje u lampi). Ukupna polimerizacija u Led lampi je 60 sekundi. Za dugačke nokte i nokte sa kvadratnim oblikom preporučujemo korišćenje krute ili polukrute baze.

Add a review

1 recenzija za ovaj proizvod

  1. by Milica (verified owner)

    Odlična baza???

PROKOZMETIKA

Kaučuk baza NEONAIL 15ML

1,850.00RSD

Dodaj u korpu