Lampa LED NN EXPERT 26W/48W – Bela

23,000.00RSD

Nema na zalihama

VAŽNO !!! Pre upotrebe lampe uklonite zaštitni foliju sa površine ogledala lampe !!! Nova i poboljšana inovativna NeoNail lampa sada vam pomaže da uštedite.  Trošeći manje električne energije, lampa ostaje snažna.

 

Uporedi
Šifra proizvoda: 6843 Kategorije: ,

Zemlja porekla: Poljska

Lampa LED NN EXPERT je opremljena najnovijom generacijom LED dioda. U kojima je povećana efikasnost. Sada, trošeći samo 26w, lampa je po efikasnosti jednaka klasičnim lampama od 48w i učvršćuje materijale istom brzinom. Poznata imena tastera 6, 12, 24, 36, 48v zamenjuju se sa 6, 10, 15, 18, 26w (ovo je vrednost potrošnje energije) Profesionalna Led lampa 26 / 48w  će vam pružiti brz rad sa raznim materijalima za nadogradnju i pokrivanje noktiju. Kompatibilna sa većinom vrsta gelova i gel lakova. Udoban model, jer je dizajn osmišljen do najsitnijih detalja: Tajmer 10, 30, 60 sek.
Opremljena LCD ekranom koji obaveštava o izboru radnog vremena lampe i napajanja. Dno lampe je fiksirano magnetima i po potrebi se može ukloniti. Na vrhu tela nalazi se crni gumirani umetak za ruku klijenta. Kontrola lampe je usmerena ka masteru, što je vrlo udobno za klijenta. Takođe, lampa je opremljena sistemom „pametne memorije“ – pamti poslednje podešeno vreme. Senzor za ruke – nezavisno se uključuje i isključuje kada stavite ruku u lampu.
Led 48w Lampa LED NN EXPERT pripada novoj generaciji opreme sa nizom značajnih prednosti: Moćne LED diode pružaju jednoobrazno zračenje i garantuju brzu, besprekornu, ravnomernu polimerizaciju čak i vrlo gustih gelova. To su praktični i kompaktni izvori svetlosti koji su savršeni za očvršćavanje većine UV i LED materijala za očvršćavanje; Ne sušite kožu ruku, nije štetno za ljude i životnu sredinu; Dugotrajne. Nije potrebna zamena.
Proglašeni radni vek bez zamene LED-a je 30.000 sati. Ova cifra je mnogo veća od one kod obicnih UV lampi, čiji se svetlosni elementi moraju menjati svakih šest meseci. Energetski efikasni. Moćno svetlo potrebno za očvršćavanje postiže se niskom potrošnjom energije, uštedom do 85%. Povećana stopa polimerizacije oligomera – od 10 do 60 sekundi. Ovo značajno štedi vreme stručnjaka i povećava profitabilnost poslovanja nail biznisa. To su praktični i kompaktni izvori svetlosti.
Garantovani kvalitet. Led lampa za nokte kupljena od nas služiće vam garantovano dugo. Ona ne gube snagu zračenja tokom čitavog perioda rada. To znači da uvek pruža savršenu polimerizaciju. I najzahtevniji kupci su zadovoljni kvalitetom naših proizvoda.
Dimenzije: 23*21*10

!!! Važno: Kako pravilno postaviti ruku u lampu Istek tajmera signalizira se zvučnim signalom. Kada uklonite ruku, oglasi se drugi zvučni signal i lampica prelazi u režim pripravnosti (važno je sačekati drugi zvučni signal pre sledeće polimerizacije. Postavite ruku u lampu ravnomerno (ne pod uglom) paralelno sa površinom, što bliže dnu lampe i stavite je na gvozdeno dno lampe (ne držite dlan (prste) ) u vazduhu. Ne sklapajte prste u strane. Tada materijal neće teći po stranama. Nemojte čvrsto stiskati prste, noktom možete dodirnuti prst pored i razmazati materijal koji još nije osušen. Na dnu lampe nalazi se graničnik u obliku ispupčenja. Stavili smo ruku na graničnik, palac se uvek suši odvojeno i takođe ga stavljamo paralelno, ne naginjajte ga.

Budite prvi koji će oceniti “Lampa LED NN EXPERT 26W/48W – Bela”

Broj recenzija

Još uvek nema recenzija.

PROKOZMETIKA

lampa-led-nn-expert.jpg

Lampa LED NN EXPERT 26W/48W - Bela

23,000.00RSD