Level Up Gel NN Expert 15 ml – Natural Beige

1,899.00RSD

Nema na zalihama

Gel za nokte iz serije LEVEL UP GEL NN Ekpert Pale Pink Olakšajte oblikovanje noktiju tako što ćete posegnuti za gelom u bočici iz LEVEL UP GEL serije.

Uporedi
Šifra proizvoda: 10287 Kategorije: ,

Zemlja porekla: Poljska

Gel za nokte iz serije LEVEL UP GEL NN Ekpert Natural Beige LEVEL UP GEL je nova serija gelova za nokte koji dolaze u praktičnim bočicama sa četkom. Među njima vas očekuje prelepa, svetlo bež nijansa Natural Beige. Njegova boja će savršeno odgovarati kreiranju stilova kao što su bejbi bumer ili francuski manikir, a biće i fenomenalna osnova za svetle boje hibridnih lakova. Uz pomoć gela u bočici ne samo da ćete izgraditi nokte, već ćete ih i produžiti do 2 cm.

Takođe ćete uštedeti vreme, jer će samorazlivajuća konzistencija proizvoda učiniti bržim i lakšim nanošenje gela prilikom kreiranja manikira.

Svetlo bež gel u bočici – upotrebite ga i pripremićete svoj stajling do 30 minuta brže Natural Beige je bež gel za nokte. Pogodno je zatvoren u bočici, a njegova formula vam omogućava da brzo pripremite svoj stil pomoću datoteke. Ako želite da koristite metod bez turpijanja gela, možete i to, jer će Natural Beige biti savršen za ovu svrhu. Zahvaljujući tome, možete uštedeti do 30 minuta kada pripremate svoj stajling. Samo nanesite bež gel na nokte i osušite ga u LED lampi 60 sekundi

Budite prvi koji će oceniti “Level Up Gel NN Expert 15 ml – Natural Beige”

Broj recenzija

Još uvek nema recenzija.

PROKOZMETIKA

Level Up Gel NN Expert 15 ml - Natural Beige

1,899.00RSD