Level Up Gel NN Expert 15 ml – Neutral Nude

1,899.00RSD

2 na zalihama

Gel za nokte iz serije LEVEL UP GEL NN Ekpert Neutral Nude Olakšajte oblikovanje noktiju tako što ćete posegnuti za gelom u bočici iz LEVEL UP GEL serije.

Uporedi
Šifra proizvoda: 10288 Kategorija:

Zemlja porekla: Poljska

Gel za nokte iz serije LEVEL UP GEL NN Ekpert Neutral Nude Podignite oblikovanje noktiju na viši nivo i izaberite flaširane gelove iz LEVEL UP GEL kolekcije. Zahvaljujući njima, možete brže i lakše pripremiti manikir, koji će biti izdržljiv i pouzdan. Među četiri prelepe nijanse nalazi se i boja klasične, vanvremenske bež, odnosno Neutral Nude. Njegova samoizravnavajuća formula omogućava vam da ga brzo i bez problema nanesete na nokte.

Takođe možete odlučiti da brzo pripremite stil turpijom za nokte ili se odlučite za manikir bez turpijanja. Korišćenjem Neutral Nude gela za nokte uštedećete mnogo vremena jer svoj manikir možete da uradite i do 30 minuta brže. Gel u bočici – klasična, bež nijansa postaće osnova za mnoge stilove Neutral Nude je gel u bočici sa bezvremenskom, klasičnom nijansom bež. Ne samo da će postati fantastična baza za svetle boje hibridnih lakova za nokte, već ćete lako koristiti ovaj proizvod za kreiranje stilova kao što su francuski manikir ili bejbi bumer.

Uz njegovu pomoć, lako možete izgraditi i proširiti nokte na šablonu do 2 cm. Međutim, kada dođe vreme da osvežite svoj manikir, sve što treba da uradite je da dovršite stajling i nećete morati da uklanjate prethodni da biste uživali u manikiru privlačnom!

Budite prvi koji će oceniti “Level Up Gel NN Expert 15 ml – Neutral Nude”

Broj recenzija

Još uvek nema recenzija.

PROKOZMETIKA

Level Up Gel NN Expert 15 ml - Neutral Nude

1,899.00RSD

Dodaj u korpu