Top Crush Matte Sand 7,2 ml

1,350.00RSD

4 na zalihama

Uporedi
Šifra proizvoda: 9068-7 Kategorije: , Oznaka:

Zemlja porekla: Poljska

 Top Crush Matte Sand Neonail – mat top za gel lak.
Otkrijte novi, moderan način brzog ukrašavanja noktiju, koji savršeno odgovara trenutnim trendovima u svetu lepote – ovo je Top Crush od kompanije NEONAIL!

Neka vas iznenadi savršeni mat završni sloj za nokte sa dodavanjem šarmantnih crnih čestica. Dobićete na noktima efekat poput kolačića sa čokoladom, koji neće samo ukrasiti vaš manikir, već će se i pobrinuti da niko ne prođe ravnodušno!

Zašto ćete voleti mat Top Crush  Top Crush Matte Sand Neonail sa crnim česticama? Uz njegovu pomoć možete stvoriti fenomenalan manikir za koji nisu potrebni dodatni ukrasi – jak trend ove sezone. Mat završni učiniće da vaša stilizacija poprimi dubinu, Top Crush je način da brzo i efikasno ukrasite nokte. Proizvod će očuvati dizajn vaših noktiju, dajući mu jedinstvene karakteristike.

Nedostatak disperzionog sloja znači da ne morate ispirati dizajn sredstvom za čišćenje nakon što završni očvrsne. Konzistentnost proizvoda omogućava brzu i besprekornu primenu. Top Crush Neonail se može nanositi na bilo koju boju hibridnog laka.

Mat zavrsni sa cirnim česticama – način za brzo ukrašavanje.
Imate li sastanak sa voljenom osobom ili neku drugu priliku na kojoj želite da zaslepite svojim izgledom?

Ili vam se možda dopada lepa umetnost noktiju koju možete napraviti za samo nekoliko trenutaka? Posegnite za mat završnim sa crnim česticama, odnosno Top Crush, i promenite manikir, dajući mu moderan karakter!

Budite prvi koji će oceniti “Top Crush Matte Sand 7,2 ml”

Broj recenzija

Još uvek nema recenzija.

PROKOZMETIKA

top-crush-matte-sand-neonail.jpg

Top Crush Matte Sand 7,2 ml

1,350.00RSD

Dodaj u korpu