Revital Base Fiber Shiny Queen 15 ml

1,850.00RSD

1 na zalihama

Revital Base Fiber je osnovni premaz koji sadrži najlonska vlakna. Najlonska vlakna, vitamin E i kalcijum, sadržani u bazi, jačaju i štite nokte, pružaju izuzetnu snagu. Zahvaljujući inovativnoj formuli, osnovni premaz je pogodan čak i za lomljive nokte.

Baza za koju potrebna pogloga.

Uporedi
Šifra proizvoda: 8170 Kategorija: Oznake: , ,

Baza Fiber Blinking Shiny Queen 15 ml je osnovni premaz koji sadrži najlonska vlakna. Najlonska vlakna, vitamin E i kalcijum, sadržani u bazi, jačaju i štite nokte, pružaju izuzetnu snagu. Zahvaljujući inovativnoj formuli, osnovni premaz je pogodan čak i za lomljive nokte. Predstavljen u 5 nijanse.
Tehnika rada:
Tehnologija rada za normalne nokte:

1. Fiber baza  nanosi se u 1 ili 2 sloja: 1. sloj je tanak, ravnomeran, ako je nokatna ploča izuzetno tanka, sloj je malo deblji. 2. sloj je sa nivelisanjem nokatne ploče.
2. Polimerizacija materijala moguća je u 2 vrste lampi: Led – 60 sekundi, a UV – 120 sekundi.
3. Kod osetljivih noktiju, da bi se izbeglo jako zagrevanje materijala prilikom nanošenja sa nivelisanjem, snagu lampe treba smanjiti na 24 vata – 90 sekundi.

Tehnologiju rada kod slabih, mekih noktiju takođe je moguće primeniti kod velike dužine:

1. Fiber baza nanosi se u dva sloja sa ojačanjem na prednjoj strani: 1. sloj je tanak, ravnomeran, ako je nokatna ploča izuzetno tanka, sloj je malo deblji. Nanosi se tanak rub na prednju stranu. 2. sloj je sa nivelisanjem nokatne ploče.
Polimerizacija materijala moguća je u 2 vrste lampi, kod Led  je 60, a kod UV 120 sekundi.
Oblast primene: koristi se za kreiranje manikira u stilu „nude“.

Način primene:

1. Uradite manikir, potisnite kutikulu, obradite nokatnu ploču mekom bafer turpijom.
2. Odmastite nokatnu ploču pomoću specijalnog sredstva NailCleaner.
3. Po potrebi nanesite beskiselinski prajmer na celu nokatnu ploču ili slobodni kraj nokta.
4. Nanesite Fiber bazu, 1. sloj je tanak, ravnomeran, ako je nokatna ploča izuzetno tanka, sloj je malo deblji. (Polimerizacija u LED lampi je 60, a u UV lampi 120 sekundi)
5. Nanesite 2. sloj Fiber baze  sa nivelisanjem nokatne ploče. (Polimerizacija u LED lampi je 60, a u UV lampi 120 sekundi)
6. Nanesite završni top premaz. (Polimerizacija u Led lampi je 60, a u UV lampi 120 sekundi)

Napomena:

Ako se materijal uklanja aparatnom tehnikom, bolje je da se nanosi providna podloga, da se nokat prilikom uklanjanja ne bi oštetio.A pošto je to premaz u boji, nije preporučljivo da se ostavlja, ako se dalje pokriva druga nijansa kamuflaže.
Ako koristite bazu za kućnu upotrebu, uklonite vaš premaz acetonom, jer podloga za providnu bazu nije potrebna, pošto aceton sve uklanja.

Budite prvi koji će oceniti “Revital Base Fiber Shiny Queen 15 ml”

Broj recenzija

Još uvek nema recenzija.

PROKOZMETIKA

Baza Fiber Blinking Shiny Queen

Revital Base Fiber Shiny Queen 15 ml

1,850.00RSD

Dodaj u korpu