Gornji kalupi classic square 120 komada

2,200.00RSD

4 na zalihama

  • Za višekratnu upotrebu
  • Jednostavno i brzo  produžavanje prirodnog nokta.
  • Različite varijante vam omogućavaju da postignete savršen oblik.
Uporedi
Šifra proizvoda: 10186 Kategorije: ,

Zemlja porekla: Poljska

Gornji kalupi classic square 120 komada su tehnologija koja podrazumeva korišćenje višekratnih plastičnihkalupa za modeliranje veštačkih noktiju.

Tehnologija omogućava kreiranje noktijuidealne geometrije, skraćuje vreme modeliranja i štedi potrošni materijal.Gornjikalupi praktično eliminišu turpijanje veštačkih noktiju što sprečava povređivanjekože oko noktiju i kutikule.

Tehnologija se preporučuje majstorima koji žele da unajkraćem roku nauče nadogradnju noktiju i da lako i brzo rade dizajne različitesloženosti. „Gornji kalupi“ funkcionišu kako kod nadogradnje noktiju gelom, tako ikod nadogradnje akril tehnikom.Gornji kalupi su proizvod od meke plastike koji oponaša prirodnu nokatnu ploču ipomaže u kreiranju veštačkih noktiju potrebne dužine i krivine. Za razliku odpapirnih kalupa postavljaju se na nokat, a ne ispod njega.Gornji kalupi imaju svoj red veličine koji je određen ciframa koje su utisnute naplastici. Što je veća cifra, to je manja njegova dimenzija. Rasprostranjena numeracijaveličina je od 0 do 9.Na krajevima plastičnih pripremaka su ručice koje olakšavaju odvajanje plastike bezoštećenja veštačkog nokta.

 

Uputstvo korak po korak:

Korak 1: Pažljivo zamatirajte nokte turpijom, uklonite nastalu prašinu i zatim ih obrišite sredstvom za odmačivanje.

Korak 2: Naneti tanak sloj Kaucuk baze na pripremljenu ploču za nokte i osušiti u LED lampi 

Korak 3: Nanesite odgovarajuću količinu Duo Acrilgel proizvoda na unutrašnjost Acrilgel kalupa, stvarajući ispravnu „C-krivu“ (malo proizvoda treba da bude u predelu zanoktice, a slobodna ivica i više u sredini kalupa) . Da biste zagladili materijal na kalupu i postigli željenu dužinu, koristite četku natopljenu sredstvom za čišćenje.

Korak 4: Postavite pripremljenu formu na ploču za nokte i nežno pritisnite. Ako proizvod dospe na vaše zanoktice, koristite četku natopljenu sredstvom za čišćenje i uklonite visak DUO akril gela. Zatim ga osušite u LED lampi .

Korak 5: Pažljivo uklonite kalup. Zatim dajte noktu konačan oblik turpijom  i zagladite ga turpijom za poliranje. Možete dodati bilo koji stil koji želite. Korak 6: Nanesite sloj HARD TOP-a da zaštitite svoj stil. Osušite ga u LED lampi, a zatim obrišite nokat sredstvom za čišćenje. Savet: Ako Duo Acrilgel ponestane iz kalupa, dovoljno je ukloniti višak proizvoda četkom natopljenom u sredstvo za čišćenje.

Budite prvi koji će oceniti “Gornji kalupi classic square 120 komada”

Broj recenzija

Još uvek nema recenzija.

PROKOZMETIKA

Gornji kalupi classic square 120 komada

Gornji kalupi classic square 120 komada

2,200.00RSD

Dodaj u korpu