Gornji kalupi Square 120 komada

2,200.00RSD

9 na zalihama

  • Za višekratnu upotrebu
  • Jednostavno i brzo  produžavanje prirodnog nokta.
  • Različite varijante vam omogućavaju da postignete savršen oblik.
Uporedi
Šifra proizvoda: 10063 Kategorije: ,

Zemlja porekla: Poljska

Gornji kalupi Square 120 komada su tehnologija koja podrazumeva korišćenje višekratnih plastičnihkalupa za modeliranje veštačkih noktiju.

Tehnologija omogućava kreiranje noktijuidealne geometrije, skraćuje vreme modeliranja i štedi potrošni materijal.Gornjikalupi praktično eliminišu turpijanje veštačkih noktiju što sprečava povređivanjekože oko noktiju i kutikule.

Tehnologija se preporučuje majstorima koji žele da unajkraćem roku nauče nadogradnju noktiju i da lako i brzo rade dizajne različitesloženosti. „Gornji kalupi“ funkcionišu kako kod nadogradnje noktiju gelom, tako ikod nadogradnje akril tehnikom.Gornji kalupi su proizvod od meke plastike koji oponaša prirodnu nokatnu ploču ipomaže u kreiranju veštačkih noktiju potrebne dužine i krivine. Za razliku odpapirnih kalupa postavljaju se na nokat, a ne ispod njega.Gornji kalupi imaju svoj red veličine koji je određen ciframa koje su utisnute naplastici. Što je veća cifra, to je manja njegova dimenzija. Rasprostranjena numeracijaveličina je od 0 do 9.Na krajevima plastičnih pripremaka su ručice koje olakšavaju odvajanje plastike bezoštećenja veštačkog nokta.

 

Uputstvo korak po korak:

Korak 1: Pažljivo zamatirajte nokte turpijom, uklonite nastalu prašinu i zatim ih obrišite sredstvom za odmačivanje.

Korak 2: Naneti tanak sloj Kaucuk baze na pripremljenu ploču za nokte i osušiti u LED lampi 

Korak 3: Nanesite odgovarajuću količinu Duo Acrilgel proizvoda na unutrašnjost Acrilgel kalupa, stvarajući ispravnu „C-krivu“ (malo proizvoda treba da bude u predelu zanoktice, a slobodna ivica i više u sredini kalupa) . Da biste zagladili materijal na kalupu i postigli željenu dužinu, koristite četku natopljenu sredstvom za čišćenje.

Korak 4: Postavite pripremljenu formu na ploču za nokte i nežno pritisnite. Ako proizvod dospe na vaše zanoktice, koristite četku natopljenu sredstvom za čišćenje i uklonite visak DUO akril gela. Zatim ga osušite u LED lampi .

Korak 5: Pažljivo uklonite kalup. Zatim dajte noktu konačan oblik turpijom  i zagladite ga turpijom za poliranje. Možete dodati bilo koji stil koji želite. Korak 6: Nanesite sloj HARD TOP-a da zaštitite svoj stil. Osušite ga u LED lampi, a zatim obrišite nokat sredstvom za čišćenje. Savet: Ako Duo Acrilgel ponestane iz kalupa, dovoljno je ukloniti višak proizvoda četkom natopljenom u sredstvo za čišćenje.

Budite prvi koji će oceniti “Gornji kalupi Square 120 komada”

Broj recenzija

Još uvek nema recenzija.

PROKOZMETIKA

Gornji kalupi Square 120 komada

2,200.00RSD

Dodaj u korpu