Brow lift

  Ako se pitate šta je dugotrajno oblikovanje obrva, (Brow lift) kako ona može uštedeti vase vreme i spasiti izgled po vrućini ili kiši, čitajte dalje. Post sadrži puno korisnih informacija i detalja od stručnjaka, kao i savete.
  Brow lift Set
  Ispravan oblik obrva + stilski stajling = obrve koje druge neće ostaviti ravnodušnim.
  Ali, čak i najizdrzljiviji gelovi, pomade ili vosak za kosu mogu se rastopiti pod kišom, hlorisanom vodom u bazenu ili parom iz šerpe sveže napravljene supe. Pored toga, svakodnevno oblikovanje obrva lako će vam oduzeti 20-30 minuta vašeg slobodnog vremena. Dugotrajni postupak oblikovanja obrva pomoći će očuvanju izgleda i značajno ce uštedeti vaše vreme.
  S obzirom na to da je laminiranje obrva (Brow lift) najmoderniji trend lepote u 2021 godini, odlučili smo da detaljno saznamo o kakvom se postupku radi, kako protiče, kakav efekat od nje treba očekivati i kome postupak odgovara a kome je bolje ne pokušavati sa njom.
  Brow lift
  Dugotrajno oblikovanje obrva je laminiranje dlačica i njihovo fiksiranje u željenom pravcu.
  Procedura pruža duboku negu, restauraciju i trenutnu transformaciju obrva. Pojavila se ne tako davno, nastala od minivala trepavica; nazvana je biofiksacija obrva i vršena je istim sredstvima. Tada se pojavila druga generacija ove procedure, koja se izvodi sa posebnim preparatima za oblikovanje obrva.
  Efekat dugotrajnog oblikovanja obrva:
  Jačanje obrva. Zahvaljujući dejstvu terapijskih i hranljivih elemenata, dlačice su ojačane, postaju za 30% obimnije i gušće.
  Poboljšanje izgleda obrva: dlačice dobijaju prelepu izražajnu boju, neverovatan sjaj i novi oblik.
  Uprkos činjenici da je laminiranje obrva veoma popularno u prostranstvima Instagrama i čini se da to rade sve devojke, zapravo, ovaj postupak nije potreban svima.
  Dugotrajna fiksacija je najpogodnija za vlasnike gustih, neposlušnih obrva sa tvrdim dlakama  koje je teško oblikovati.
  Brow lift
  Međutim, od postupka takođe ne bi trebalo da odustaju devojke sa normalnim, oštećenim, retkim ili bezizražajnim obrvama. Fiksacija će ojačati dlake, ispuniti ih životom i bojom i pomoći vam da izgledate prelepo. Uz pomoć laminacije možete stvoriti modni efekat počešljanih puhastih obrva.
  Brow lift

  Naravno, kao i bilo koji drugi postupak u salonu, laminiranje takođe ima kontraindikacije:

  ne sme se raditi usred zarazne bolesti ili u prisustvu nezaceljenih rana i ogrebotina.

  Takođe uverite se da niste alergični na proizvode koji se koriste tokom postupka.

   

  PROKOZMETIKA