Najbolji gel lakovi za leto

Najbolji gel lakovi

Najbolji gel lakovi na domaćem tržištu odlikuju se dugotrajnošću, nenadmašivim sjajem i jednostavnom upotrebom.

NeoNail je brend u čijoj se ponudi mogu pronaći najbolji gel lakovi za letnju sezonu! Gel lakove ovog brenda možete pronaći eksluzivno na našem sajtu!

Koje karakteristike poseduju najbolji gel lakovi

Najbolji gel lakovi koje možete pronaći u našoj ponudi poseduju sve karakteristike koje jedan kvalitetan gel lak mora da ima.

Pre svega, važno je napomenuti da su svi NeoNail lakovi hipoalergeni. Ovo znači da njihovim korišćenjem, kako u salonskim uslovima, tako i u kućnim, ne rizikujete izazivanje neželjene alergijske reakcije.

Najbolji gel lakovi

Kvalitetni gel lakovi moraju posedovati i sertifikat GMP (good manufacturing practices) . Ovaj sertifikat podrazumeva da su prilikom izrade, pakovanja i distribucije gel lakova strogo praćene preporuke bezbednosti za kozmetičke proizvode.

Svi gel lakovi u našoj ponudi su dermatološki testirani i potpuno sigurni za korišćenje.

Dugotrajnost je još jedna karakteristika koja odlikuje najbolje gel lakove. Ukoliko ste se odlučile za gel manikir, sigurni smo da želite i da on potraje barem dve nedelje. Obični lakovi za nokte se lako krzaju i na najmanji dodir za grubljom tkaninom. Sa gel lakovima to nije slučaj.

Lako nanošenje je takođe veoma važna stavka prilikom odabira gel laka. Važno je da se on nanosi ravnomerno, tj. da se samostalno ravna. Niko ne želi da vidi tragove četkica na svojim sređenim noktima, zar ne?

Jedan od najčešćih problema sa kojim se možete susresti prilikom upotrebe gel lakova jeste njihovo mogućnost da izblede pod uticajem sunčevih zraka. Sa gel lakovima u našoj ponudi nikada nećete morati da brinete da će vas zadesiti ovako nešto. Premazi su izuzetno kvalitetni i otporni na UV zračenje.

Najbolji gel lakovi za letnju sezonu

Leto je idealno godišnje doba za eksperimentisanje sa veselim bojama. Bilo da je u pitanju garderoba, šminka ili nokti – jarke boje su leti uvek u trendu!

Ukoliko želite da se vaši nokti istaknu i zablistaju, birajte manikir sa razigranim bojama.

Gel lakovi su idealno rešenje za sve dame koje ne žele nadogradnju, već ojačavanje i dugotrajnije ulepšavanje prirodnih noktiju.

Najbolji gel lakovi

U te svrhe je NeoNail kreirao veoma zanimljive kolekcije, savršene za leto, koje možete pronaći u našoj ponudi.

Mi vam danas predstavljamo nekoliko kolekcija koje će vas podstaknuti da promenite boju na svojim noktima već danas!

Neon kolekcija za sve odvažne dame!

Kad pomislimo na leto, prvo što nam padne na pamet jesu jarke boje prepune pozitivne energije.

Najbolji gel lakovi

NeoNail neon gel lakovi odlično su rešenje za sve odvažne mlade devojke koje žele da se istaknu!

Neon – Yellow Energy gel lak od 7.2 ml dolazi u neon limeta žutoj boji sa fantastičnim sjajem. Ukoliko ste ljubitelj neon boja, sigurni smo da vam je žuta jedna od omiljenijih nijansi!

Još jedna nijansa koja naprosto osvežava leti jeste narandžasta. Leto je prava sezona da isprobate Neon Orange gel lak!

Sunmarine kolekcija jarkih letnjih nijansi

Sunmarine je još jedna od onih kolekcija koje su idealne za letnju sezonu!

Pregršt jarkih nijansi nalazi se upravo u ovoj kolekciji, dostupnoj na našem online shop-u.

Najbolji gel lakovi

Tirkizno plava je jedna od omiljenih boja gel lakova za ovu sezonu, te se s pravom svrstava u najbolje gel lakove za leto. Takav je i Sunmarine – Water Kiss gel lak. Uz nošenje ovog laka na noktima imaćete osećaj kao da ste na moru!

Šljokice, šljokice i još šljokica!

Ako ste ljubitelj šljokica, NeoNail je za vas pripremio nešto specijalno i ove sezone!

Kolekcije kao što su Super Powers! ili Think Blink! donose vam mnoštvo različitih nijansi obogaćenih najfinijim šljokicama koje se presijavaju na suncu.

Super Powers – Shining Joy gel lak donosi vam strastveno crvenu nijansu sa predivnim šljokicama. Izuzetno dugotrajan, ostaće na vašim noktima i do 4 nedelje!

Najbolji gel lakovi

Najbolji gel lakovi dostupni su vam za poručivanje u svakom trenutku na našem sajtu. Za sve dodatne informacije, uvek nas možete kontaktirati!

 

Ostavite odgovor

PROKOZMETIKA