Setovi za kućnu upotrebu

Setovi za kućnu upotrebu

Setovi za kućnu upotrebu postaju sve popularniji izbor među pripadnicama lepšeg pola. Razlog za to je što se sve veći broj žena odlučuje da se oproba za manikir u kućnim uslovima. Setovi za kućnu upotrebu koje vam nudimo odličan su izbor za početnike u radu sa gel lakovima.

Trikovi za savršen manikir kod kuće

Ako ste početnik u gel manikiru kod kuće, mi smo vam danas spremili nekoliko saveta koji će vam u tome pomoći.

Pre svega, trebalo bi da skratite ili oblikujete svoje nokte onako kako se vama dopada. Upravo ovo je osnovna prednost manikira kod kuće. Vi najbolje znate kakav oblik noktiju volite i želite.

Sledeći korak jeste matiranje nokatne ploče, kako bi se ona pripremila za gel lak i kako bi se gel lak što duže zadržao na vašim noktima. Odmašćivanje nokatne ploče kvalitetnim sredstvom za ovu namenu sledi odmah nakon matiranja.

Nanošenje primera je korak koji nikako ne bi ste smeli preskakati. Važno je naglasiti da se prajmer ne suši pod LED lampom, već isključivo na vazduhu. Uvek birajte prajmere koji su bezkiselinski. Na nokte koji su pripremljeni prajmerom maže se bazni lak, odnosno baza. Tada na scenu stupa LED lampa! Ovaj sloj se mora sušiti pod LED lampom 60  sekundi.

Sam gel lak u boji koju ste odabrali morate mazati dva puta Ili u jedan , kako vam više sviđa.

Poslednji korak jeste nanošenje završnog sloja, koji je providan. On se  suši pod lampom trideset sekundi.

Tokom celog procesa morate biti strpljivi i raditi polako, kako bi završni rezultat izgledao savršeno!

Setovi za kućnu upotrebu – Kako odabrati kvalitetan set za manikir u kućnim uslovima?

Na tržištu postoji ogroman izbor manikir setova za početnike, ali i za profesionalnu upotrebu. Ukoliko želite svoje nokte da sređujete, oblikujete i ulepšavate sami, verovatno vam je teško da se odlučite za odgovarajući set.

 

Pre svega, važno je napomenuti da postoje dve osnovne klasifikacije koje podrazumevaju setovi za kućnu upotrebu:

  • Setovi za manikir sa LED lampom
  • Setovi za manikir bez LED lampe

Kada birate svoj prvi set za kućnu upotrebu za manikir, važno je da se vodite određenim smernicama.

Prvo i najvažnije pravilo – Uvek bi trebalo da kupujete samo od proverenih brendova, proizvođača ili distributera!

Na deklaraciji svakog proizvoda, bez obzira da li kupujete setove za gel lakovima ili nekim drugim materijalom koji se koristi za manikir, uvek su ispisani svi sastojci. Čitajući ove sastojke možete zaključiti da li je u pitanju kvalitetan gel lak ili ne.

Pre nego što pomislite da ćete potrošiti manje para ukoliko svoj set za kućnu upotrebu naručite sa određenog kineskog sajta, razmislite ponovo! Neprovereni gel lakovi, kao i bilo koji drugi kozmetički proizvod koji nije prošao sve kontrole kvaliteta, mogu ozbiljno narušiti vaše zdravlje. Prema tome, kvalitet uvek mora biti prioritet.

Svi gel lakovi koji se nalaze u našoj prodavnici, bez obzira da li ih kupujete posebno ili u sklopu određenog seta, poseduju sertifikat GMP i potpuno su bezbedni za korišćenje. Važno je naglasiti i da ne postoji nikakva opasnost od neželjenih reakcija na naše proizvode, s obzirom na to da su oni hipoalergeni.

Takođe, trebalo bi da obratite pažnju i na kvalitet same LED lampe, ukoliko kupujete set za kućnu upotrebu koji dolazi sa njom. LED lampa je investicija koju ne želite da ponavljate svake godine. Upravo iz tog razloga ona mora biti proverenog i visokog kvaliteta!

Šta sve obuhvataju setovi za kućnu upotrebu?

Kvalitetni setovi za kućnu upotrebu za manikir uglavnom podrazumevaju LED lampu, nekoliko različitih nijansi gel lakova, tečnost za odmašćivanje nokatne ploče, bazu i završnicu (base coat i top coat), aceton i turpiju.

Upravo takav je Set za gel lak * Perfect Base*  Možete ga pronaći u našoj internet prodavnici po odličnoj ceni. On obuhvata kvalitetnu Led lampu, uz pomoć koje ćete očas posla završiti svoj manikir! Jačine 24W sa LCD display-om, ova lampa idealna je za korišćenje u kućnim uslovima. Pored lampe, u setu se nalaze i tri nijanse Neo Nail gel lakova Be Authentic ,Flirty Blink, Spread Love . Takođe dobijate i tečnost za odmašćivanje nokatne ploče od 50 ml (nail cleaner), kao i aceton. Jaka i izdržljiva turpija 100/180 dolazi u sklopu ovog fantastičnog seta za početnike u manikiru.

Set 1

Ukoliko ipak posedujete LED lampu, mi vam nudimo mogućnost kupovine i posebnog seta, koji sadrži predivne prolećno-letnje nijanse gel lakova brenda NeoNail. Ovaj set sadrži sledeće komponente:

Set 3

  • Revital Base Fiber Blinking Cover Pink 3 ml
  • Cover Base Protein Nude Rose 3 ml
  • Gel lak Thailand Beauty 3 ml
  • Gel lak Be Yourself 3 ml
  • Gel lak Chasing Dreams 3 ml

 

 

Set

Ovaj Cherry Blossom Collection set takođe možete kupiti preko naše online prodavnice.

Sve što vam je neophodno za ulepšavanje ili nadogradnju noktiju možete pronaći u našoj širokoj ponudi, kako za profesionalnu, tako i za kućnu upotrebu.

 

 

Korpa

Svega: 1,850.00RSD

Pregled korpePlaćanje